Philippe De Backer

Philippe is interieurarchitect van opleiding, maar vastgoedmakelaar van bestemming. Inmiddels is hij 20 jaar actief in de sector en uitgegroeid tot een vaste waarde. Na al die jaren geniet hij nog evenveel van de aparte dynamiek in de branche:

“Geen enkel dossier is hetzelfde, elke klant vraagt om een specifieke benadering. Ik hou ervan om te luisteren naar mensen hun verhaal en ze vanuit mijn ervaring in de juiste richting te sturen. Die betrokkenheid en wendbaarheid vormen de kern van wie wij zijn.”

Maxim Roelens

Maxim is gebeten door vastgoed en ondertussen 11 jaar actief als vastgoedmakelaar. Na enkele leerrijke jaren te hebben gewerkt bij een concullega, kwam hij in 2014 bij Bricx terecht. In 2017 werd hij zaakvoerder van het kantoor in Roeselare.

“Ik vind het innovatief ondernemen het leukste aan mijn job. We proberen altijd verder te denken en met nieuwe concepten op de markt te komen. Zo ben ik heel fier op ons Start 2 Finish concept, dat we een aantal jaar geleden succesvol lanceerden en keer op keer zijn kracht bewijst.”

Sandra Damen
Louisa Verhaest
Kristof Bouchez
Karine Van Hulle
Louis Van Haecke
Jens Debruyne
Natalie Riemaecker
Philip Roelens
Brent Ballegeer
Alexander de Negri
Dymfna Deriemaeker
Leen Vandaele
Sofie Van Middelem
Kim Buekers
Preben Declerck
Brent Van de Mosselaer
Nathan Szechtman